PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
06.03.2016 00:00
There are no translations available.

Колискова для матусі

 

5 березня 2016 року в філії № 3 «Славутич» КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» пройшов святковий концерт, присвячений до Дня 8 березня, під назвою «Колискова для матусі».

Невелика зала ще до початку концерту була заповнена глядачами. Серед них було багато матусь і бабусь юних акторів, які виступали на сцені. Слід зазначити, що працівники та керівники творчих колективів «Славутич» ретельно попрацювали, підготувавши для мешканців мікрорайону Жуковського дійсно яскравий захід, насичений чудовими піснями, запальними танцями та яскравим гумором. Особливо запам`яталися пісні у виконанні Юліанни Мазай, Ігора та Марії Строй, вокального дуету «НьюМікс», вокальних ансамблів «Капітошка», «Лапушки», «Любисток» і «Крапельки», танці у виконанні старшої та молодшої групи хореографічного ансамблю «Пасадобль», театру танцю «Аеліта». Окремо хочеться відзначити ведучих заходу Ігора та Марію Строй, які розіграли на сцені гумористичну міні-виставу про те, як нелегко бути жінкою.

 

 

 

Протягом усього концерту в залі панувала тепла, весняна атмосфера. Глядачі дружніми оплесками нагороджували виступи всіх виконавців і ці оплески вони заслужили сповна.

 

Відділ з питань культури, сім’ї та молоді

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting