PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
01.09.2016 21:06
There are no translations available.

Відсвяткував свій день наймолодший мікрорайон Нікополя


Клуб «Славутич» вдало поєднав два свята – День Незалежності та день наймолодшого мікрорайону Нікополя – Жуковського. 27 серпня на майданчику біля клубу вирувало бадьоре дійство. На сцені, по-домашньому застеленій ковдрами, танцювали, співали та брали участь у конкурсах, поряд стрибали у гумовому замку, каталися на паровозику, малювали та майстрували власну країну мрій. Звичайно, що найактивнішими учасниками всіх локацій були наймолодші представники мікрорайону. Добре, що дітлахів тут вистачає.

Колектив клубу «Славутича» спільно з бібліотекарями дев’ятої філії та місцевими депутатами доклали багато зусиль та креативу, аби свято дійсно стало для місцевих святом. Дуже смачним виявися конкурс на поїдання вареників зі сметаною. Поки хлопці за обидві щоки уплітали національні смаколики, всі інші жадібно ковтали слинку та уважно стежили, хто ж найпершим справиться із завданням. Гарний настрій всім дарували учасники вокальної студії «ДоМіСолька», театру танцю «Аеліта», хореографічного ансамблю «Пасадобль» та інші.

Долучилися до свята і мешканці містечка для переселенців, розташованого у якихось ста метрах від концертного майданчику.

Людмила Малиш, бібліотекар з дев’ятої філії, розповіла:

- Деякі з жінок-переселенок відвідують терапевтичні курси від нашого психолога Олени Анаталіївни Маламуд. Плетуть мандали, спілкуються. Сьогодні вони теж приходили. А також діточки, чоловіки декотрі.

Такі веселі заходи добре зближують людей, дарують їм миті відпочинку та радості, налаштовуючи на позитивний лад та нові звершення.

 

 

 

 

 


Олена Зінченко
Відділ з питань культури та туризму

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting