PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
04.03.2016 00:00
There are no translations available.

VІІІ зимова музична олімпіада
(м. Київ)


За підтримки Міністерства культури України, з метою виявлення талантів серед учнів та студентів навчальних закладів України 27-28 лютого 2016 року у місті Києві пройшла VІІІ Всеукраїнська музична олімпіада «Голос країни» Змагання проводилось у 3 жанрах у 17 номінаціях. Змагалося 970 учасників з 700 шкіл усіх областей України.

 

 

Від Нікопольської міської школи мистецтв в олімпіаді приймали участь молодший хор «Веснушки», старший хор «Капель» та вокальний дует «Домісольки», і всі ці колективи викладача школи мистецтв Ігнатьєвої В.Г. (концертмейстер Ніжник Т.П.).

 

 
Лауреати І ступені всеукраїнської музичної олімпіади "Голос країни"
Похил Вікторія і Похил Анастасія
 

Участь в олімпіаді - це подорож. Велику подяку в організації подорожі дітей залізницею адміністрація школи мистецтв висловлює колективу станції Нікополь та особисто начальнику станції Горчаковій І.С., а також керівнику колективів викладачу Ігнатьєвій В.Г., концертмейстеру Ніжник Т.П. та людям, які допомагали в організації та участі колективів школи в олімпіаді - це заступник директора школи мистецтв Самойленко З.Г. та батькам: Похил Л.Л., Жикун А.М., Борт О.С., Османовій О.О., Горобець О.М., Заяць Т.Г., Величко К.А., Литвин А.І., Пастушок О.І., Лиховицькій О.П.

Крім чудових вражень від міста Києва, його архітектури, історії та пам’яток, вихованці школи привезли 3 премії лауреатів І ступеня.

Вітаємо нікопольських зірочок - вихованців комунального закладу «Нікопольська міська школа мистецтв № 1» з перемогою, яка стала чудовим подарунком до дня 8 Березня та з нагоди 70-річного ювілею з дня створення школи естетичного виховання міста Нікополя.

 

Анатолій Лисенко,
директор КЗ «Нікопльська
міська школа мистецтв»
Ольга Лагода,
заступник директора
по позашкільній роботі

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting