PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
10.04.2016 11:15
There are no translations available.

Нікопольської школи мистецтв приймав участь
у фестивалі-конкурсі «Юний скрипаль» в м. Кривому Розі


3 березня 2016 року ансамбль учнів струнно-смичкового відділу Нікопольської школи мистецтв приймав участь у фестивалі-конкурсі «Юний скрипаль» в м. Кривому Розі, який було засновано в 1992 році секцією струнно-смичкових інструментів міського методичного об’єднання Криворізького регіону (завідуюча секцією, викладач-методист Криворізького музичного училища – Чернійчук Н.Н.).

Цього року брали участь кращі учні з 2-го по 8 класи музичних шкіл усього регіону, а саме з Жовтих Вод, Софіївки, Марганцю, Зеленодольська, Пятихаток та Нікополя.

Перемога у конкурсі «Юний скрипаль» для кожного музиканта по класу скрипки та віолончелі – визнання його майстерності. Ансамбль скрипалів Нікопольської міської школи мистецтв № 1 бере участь в подібних конкурсах не вперше, де неодноразово ставав переможцем. В цьому році ансамбль привіз теж І місце.

Досягнення учнів на конкурсах та фестивалях - це не лише заслуга власне конкурсантів, їх умінь та таланту, але й викладачів. Саме керівники
Скрипченко Лариса Андріївна та Василик Олена Миколаївна обирають репертуар для виступу, рівень складності та постійно працюють з дітьми над вдосконаленням техніки виконання музичних творів.

Вітаємо викладачів та учнів струнно-смичкового відділу з великою перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів.

 


Ольга Лагода,
заступник директора
по позашкільній роботі

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting