PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
27.02.2016 00:00
There are no translations available.

Книги зігрівають серця


Цього року персонал Центральної міської бібліотеки відзначає 110-річний ювілей своєї рідної бібліотеки. На честь такої визначної події бібліотекарі розробили PR-проект «Відкрий для себе бібліотеку», до якого входять міні-проекти структурних підрозділів центральної бібліотеки.

Одним з таких міні-проектів є акція «Благодень», що присвячена Року захисту жінок від насильства, оголошеному Європейським Союзом.

В рамках цієї акції, бібліотекарі абонементу Бучковська Світлана та Кононенко Тамара зв’язалися з керівництвом виправної колонії міста Орджонікідзе та запропонували подарувати їх підопічним книжки. З’ясувавши, що вони дуже потребують нових книг (особливо сентиментальних жіночих романів), бібліотекарі відібрали 175 екземплярів літератури гарних сучасних творів, що приносять нам мешканці нашого міста (але вони вже є в достатній кількості в наших бібліотеках), і відправились на зустріч у виправний центр.

Заступник начальника ОВК № 79 по виховній роботі провела невеличку екскурсію по виправній колонії. Було незвично, але ж дуже цікаво!

«Ми дуже сподіваємось, що наші книжки допоможуть вихованцям закладу не тільки отримати задоволення, а і зрозуміти більш важливі речі – творити добро і милосердя, що і є сенсом буття» – зазначили бібліотекарі.

 


Світлана Бучковська
провідний бібліотекар ЦБ
КЗ «НМЦБС»

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting