PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
04.03.2016 00:00
There are no translations available.

Театр «Колобок» запрошує друзів

 

Історія дитячого лялькового театру «Колобок» розпочалась у грудні 2015 року, коли працівники бібліотечної філії № 6 за власні кошти придбали в супермаркеті «АТБ» кілька дитячих іграшок, серед яких були зайчик, вовк, лисичка та колобок. Вони стали основою для першої вистави за мотивами відомої дитячої казки.

Ініціатором створення лялькового театру «Колобок» була бібліотекар читальної зали для молодших класів Олена Чайкіна, а в якості його перших акторів виступили юні читачі бібліотеки – учні 2-4 класів ЗСШ №№ 2, 10 та 20. Враховуючи ту обставину, що перший спектакль відбувся 29 грудня 2015 року, за кілька днів до Нового року, він мав відповідну назву «Новорічні пригоди Колобка» та щасливий кінець. На прем`єру запросили вихованців молодшої групи дитячого садка № 38. Виступ юних акторів сподобався всім: і дітям, і батькам, і вихователям. Всі були в захваті від вистави, висловивши побажання, щоб вона була не останньою.

Як розповіла керівник дитячого лялькового театру «Колобок» Олена Чайкіна, наступний спектакль відбудеться наприкінці березня 2016 року, він буде присвячений тижню дитячої книги та пропаганди читання серед дітей. Готуючись до його проведення діти власними руками зробили декорацію, ляльку - книжкового лікаря та одного з головних героїв казки – хлопчика Васька-Замазури. У подальші плани театру входить показ спектаклю для дітей з обмеженими можливостями.

Репетиції дитячого лялькового театру «Колобок» проходять щотижня у вівторок, о 15.00 у читальній залі для молодших класів бібліотечної філії № 6.

Маємо надію, що після цієї публікації кількість його акторів значно збільшиться.

   

  

  

 

Відділ з питань культури, сім’ї та молоді

 

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting