PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
24.03.2016 00:00
There are no translations available.

Глядачі аплодували акторам «Оберіга» стоячи!


22 березня 2016 року на сцені філії № 1 «Оберіг» коммунального закладу «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» пройшла вистава «Как Бабы-Яги сказку украли», яку підготували актори театральної студії «Современник» (керівник Надія Жур) для школярів нашого міста.

Діти побачили дивовижну історію про те, як сучасна дівчинка Катя потрапила в чарівну країну та разом з Казкарем і доброю Феєю здійснила захоплюючу подорож у світ казок. Як виявилось, навіть у чарівній країні іноді можуть відбуватися не зовсім приємні події, бо хтось невідомий викрав Книгу Казок у Казкаря, туфельку в Попелюшки, коня у Богатиря, та, навіть, жахливо подумати, сховану в яйці смерть у Кощія Безсмертного. Головні герої вирішили прийти на допомогу своїм друзям і покласти край цим злочинам.

Завдяки тому, що у виставі були задіяні талановиті актори, танцювальні колективи «Барвінок» (керівник Дар`я Каширська) та «Діадема» (керівник Наталя Вишневецька), вона вийшла дуже яскравою, насиченою гумором, піснями та танцями. Глядачі охоче підспівували акторам, супроводжуючи їх виступи дружніми оплесками, навіть не помітивши того, як дивовижна та майже детективна історія добігла до кінця. Як і повинно бути в казці, добро перемогло зло! Фея, Казкар і Катя примусили Бабу-Ягу та її подруг повернути казковим персонажам викрадені в них чарівні речі.

Глядачі стоячи аплодували акторам і творчим колективам філії № 1 «Оберіг» у знак подяки за чудову виставу. Особливо хочеться відмітити гру акторів – Анастасії Вислевської (Катя), Вікторії Водяник (Казкар), Катерини Лисиці (Фея), Ірини Лимар (Кощій Безсмертний), Ігора Венгеренко (Богатир), Ірини Фелон (Попелюшка), Дар`ї Катеруші (Баба-Яга), Марини Крупиної (Король), Наталі Пастух (подруга Баби-Яги), Миколи Вишневецького (онук Кощія Безсмертного), Богдана Хлебнікова та Костянтина Захарченко (охоронці Короля).

Після завершення вистави школярі та викладачі побажали сфотографуватися поруч з виконавцями ролей казкових персонажів і навіть брали в них автографи.

 

 

 

 

 

 


Відділ з питань культури, сім’ї та молоді

Обновлено 28.03.2016 18:23
 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting