PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
28.04.2016 09:47
There are no translations available.

Звітували юні танцюристи нікопольского «Славутичу»


22 квітня став знаменною датою для багатьох маленьких мешканців мікрорайону Жуковського. Адже вони вперше вийшли на велику сцену зі своїм власним концертом. Саме в цей день у місцевому «Славутичі» відбувся звітний концерт молодших груп хореографічних колективів клубу. Концерт «Сузір’я Славутич» присвятили міжнародному Дню танця та святу 1 травня.

Колись ці квіточки, деревця, звірятка та інші персонажі виростуть і з ностальгією згадуватимуть невеличкий концертний зал, у якому сцена навіть нічим не відокремлена від глядацьких крісел, батьків та родичів, які вщент заповнили приміщення і вже зачекалися сценічного виходу своєї малечі. Та зараз юні артисти тільки намагаються вгамувати своє серденько, що пташкою виривається з грудей від хвилювання, та вболівають за те, аби не зробити жодного помилкового кроку.

Танцюристів на Жуковського зібралося чималенько. Цілі три колективи – «Пасадобль» (керівник Ірина Лимарь), «Аіша» (керівник Ольга Доліна) та «Аеліта» (керівник Ельвіра Власова). І це не дивно, адже мікрорайон молодий, отож і діточок живе тут багато.

Стільки енергії у цих маленьких мавпенят. Ледве вгамовують їх дорослі у коридорі перед виходом на сцену. Сьогодні на юних артистах – яскраві сценічні костюми, спеціальні зачіски, і ні в якому разі не можна порушити всю цю красу до виступу. Та варто малечі вийти на сцену, як вона серйознішає, і тільки іноді поглядає на свого керівника, що підказує перед сценою правильні рухи.

Сьогодні маленькі артисти – повновласні володарі концерту. Навіть ведучі – два маленьких хлопчаки, що тільки но навчилися правильно вимовляти всі звуки. Співаки, що прийшли на свято привітати піснею своїх колег по сцені, теж ненабагато доросліші. Це учасники вокальних гуртків «Славутичу»: «Лапушка», «Крапелька», «Капітошка».

Щирими аплодисментами проводжає малечу глядацькиий зал. Попереду у танцюристів – цілий рік, аби підготувати нові яскраві номери, вивчити нові па та зробитись ще трохи вправнішими у рухах. Аби радувати рідних та просто поціновувачів мистецтва красою свого танку.

 

   


Відділ з питань культури та туризму

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting