PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
05.05.2016 13:56
There are no translations available.

Завітайте в НКДЦ та зарядіться «Фотопозитивом»

 

30 квітня у натхненному весною місті з'явився ще один привід надихнутися. У виставковому залі Нікопольського культурно-дозвіллєвого центру відкрилася експозиція майстрів кадру «Фотопозитив». 27 митців з Нікополя та регіону (Покров, Олексіївка) представили на розсуд чутливого глядача понад 80 своїх фоторобіт.

Не дивлячись на передпасхальну заклопотанність, на відкриття виставки завітало достатньо поціновувачів прекрасного. На їх розсуд були представлені роботи різних жанрів та тематики. Терпкі та ніжні пейзажі від Сергія Буйни, Дмитра Кузьменка, Олега Семенченка, філософський жанр від Артема Тульчинського, шокуючий репортаж від Василя Архіпова та Олександра Костенка, цікаві портрети від Наталі Дорошенко та інші не менш хвилюючі роботи. Не треба багато говорити про ці експозиції. Набагато краще побачити їх вживу, аби отримати порцію нових естетичних вражень.

З привітальним словом до митців та поціновувачів прекрасного звернулася заступник міського голови Ольга Коник. Вже традиційно оцінив вклад сучасників у творчий доробок міста відомий художник Марк Продан. Данило Казарінов своєю віртуозною грою на саксофоні довершив атмосферу свята.

Як зізнаються учасники цьогорічної фотовиставки, вона вийшла на якісно вищий рівень у порівнянні з минулими проектами. Так, співпраця художньо-виставкової зали та фотографів Нікопольщини триває не один рік і вже стала традиційною. Цей тандем є дуже цінним для митців, адже у таких гарних умовах продемонструвати свою творчість випадає не кожному і не щоразу.

Організатором виставки «Фотопозитив», так само як і попередніх спільних проектів, стала «Асоціація фотохудожників Нікополя» (зокрема Сергій Буйна, Олег Фельдман) та її друзі. Атмосфера, створена зірким оком митців Нікопольщини, буде доступна для всіх бажаючих протягом двох тижнів – до 14 травня. Отож, не баріться, завітайте до виставкової зали НКДЦ, аби зарядитися новим «фотопозитивом».

 

 

 

 

 

Відділ з питань культури та туризму

Фото Олега Семенченка

Обновлено 05.05.2016 14:12
 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting