PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
30.05.2016 15:46
There are no translations available.

У селищі Північному «Ровесник» зігрів увагою багатодітних мам


Разом з Днем Перемоги ми відзначали не менш важливе свято – День матері. Нікопольскі заклади культури активно долучилися до його святкування.

Зокрема, у філії НКДЦ у Північному селищі – «Ровесник» - організували цілий концерт для багатодітних матерів району. Як зізналася директор клубу Наталя Анатоліївна Литвиненко, їх діти є активними учасниками місцевої самодіяльності. Але мамам, на яких лежить велика відповідальність виховувати інших діточок, зазвичай ніколи прийти і подивитись, яких творчих успіхів досягли їх юні таланти. Отож, дирекція клубу вирішила у переддень свята матері влаштувати спеціальний концерт для багатодітних мам, на якому для них виступали рідні кровиночки.

У залі були присутні три таких матусі. Наталя Мельничук – двоє її синів є учасниками місцевого танцювального колективу «Іван та Мар’я», а можливо, й дворічна донечка невдовзі піде шляхом за братами. Альона Осетрова – мати чотирьох дітей, та Наталя Макаренко – мати трьох дітей.

Концерт вийшов на славу. За ініціативи «Ровесника» багатодітним матусям подарували квіти. А тих, хто не зміг прийти до клубу, артисти привітали у них вдома. Отож, мами селища Північного добре відчули своє «професійне» свято.


Відділ з питань культури та туризму

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting