PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
01.06.2016 16:50
There are no translations available.

День прикордонника у Нікополі відзначали на коні!

 

28 травня Україна відзначила День прикордонника. Долучився до святкування і Нікополь. Та ще й як! Дружними рядами вишикувалися ветерани-прикордонники під незмінним керівництвом Олега Омельянчука на «Еліт-клубі». Звідти колоритною ходою вирушили по проспекту Трубників.

Нікопольці із завмиранням споглядали, як рухався парад по вулиці. Чоловіки у зелених кашкетах. Дехто за руку з сином або дочкою. Інші – з квітами. Раз у раз розливався вузьким проспектом гучний вигук «Ура! Ура! Ура!». Та найбільше вразила містян поява попереду колони ставної білявої дівчини верхи на шикарному коні. На голові її був одягнений кашкет прикордонниці, а в руці вона високо тримала великий прапор України. Позад неї йшов чоловік зі службовою вівчаркою – собакою, без якої не обходиться жодна застава. А за ними – колонна ветеранів-прикордонників.

Від «Еліт-клубу» колона рушила до парку Перемоги. Там біля пілону воїнам, загиблим у зоні проведення АТО, прикордонники вшанували їх пам’ять та поклали до монументу квіти.

Звідти хода потягнулася до основного пункту призначення – пам’ятника ім. В. Усова. Там відбувся урочистий мітинг з промовами міської влади та врученням нагород.

 

 

 


Відділ з питань культури та туризму

Обновлено 02.06.2016 14:59
 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting