PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
03.06.2016 09:25
There are no translations available.

1 червня в філії № 2 клубу «Ровесник» до Дня захисту дітей пройшов святковий концерт

 

Традиційно в перший день літа , 1 червня, до Дня захисту дітей, пройшов святковий концерт в філії № 2 клубу «Ровесник» КЗ «НКДЦ», в якому прийняли участь 33 дитини, які займаються в гуртках клубу. Присутні аплодували танцювальному колективу «Іван та Мар’я», підспівували учасникам вокального колективу «Орхідея», у захваті були від конкурсів, які провела бібліотекар Інна Куліненко.

На святі були присутні гості: депутат міської ради від партії «Відродження» Іван Базилюк і помічник депутата обласної ради від партії «Відродження» Ігор Ребриш. Вони привітали всіх дітей зі святом, побажали їм злагоди, миру, любові, добра, вірних друзів та веселих канікул.

20 дітей виграли призи: подарункові сертифікати на канатну доріжку «Panda» та книги. Усі присутні діти, а саме: 151 дитина отримала морозиво в подарунок від Івана Базилюка. Учасники концерту отримали солодкі призи від Володимира Єфимова (партія «Громадська сила»). Діти були веселі та задоволені.

Нехай наші діти зростають на благо України щасливими, здоровими, нехай їх веселий сміх завжди радує нас, дорослих, та наповнює наше життя щастям.

 

 

 

 

Наталя Литвиненко,
зав. філії № 2 «Ровесник»
КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр»

Обновлено 03.06.2016 09:48
 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting