PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
07.03.2016 00:00
There are no translations available.

Даруйте жінкам квіти!


6 березня 2016 року в філії № 1 «Оберіг» КЗ «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» відбувся святковий концерт, присвячений до Міжнародного жіночого дня. Ще в давні часи подаровані жінці квіти вважалися символом кохання та вірності, щирою подякою за материнську турботу та ласку. Тому не дивно, що захід, який підготували працівники та керівники творчих колективів цього закладу культури для мешканців мікрорайону «3-тя дільниця», пройшов під назвою-закликом «Даруйте жінкам квіти!».
 
У цей теплий і сонячний день зі сцени було сказано дуже багато щирих слів про жіночу красу, материнську любов і родинне щастя. Справжніми подарунками для глядачів стали яскраві виступи вокального ансамблю «Мрія» та його керівника Марії Ткачової, танці у виконанні танцювального ансамблю «Барвінок», танцювального колективу «Оскар» і студії східного танцю «Перлина Сходу», прочитані Данатом Камаєвим гуморески «8 березня» та «Залізний характер».

Відмінні артистичні здібності продемонстрували молоді ведучі концерту Вікторія Водяник та Ігор Венгеренко – вихованці театральної студії «Современник» (керівник – завідуюча філії № 1 «Оберіг» Надія Жур). Після завершення останнього виступу діти зійшли зі сцени в залу та подарували своїм мамам квіти. Це були не звичайні квіти, а квіти, зроблені власними руками! Їх діти виготовили з кольорового паперу під час занять у студії народно-ужиткового мистецтва «Очумелые ручки». І хай це були не вишукані троянди та не вельможні гвоздики, але саме такий подарунок для кожної мами у цей день став найдорожчим у світі.

 

 

 

Ось на такій високій ноті завершився святковий концерт «Даруйте жінкам квіти!».

 

Відділ з питань культури, сім’ї та молоді

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting